[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS · Регистрация · Вход ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Салат "Квасоля з баклажанами"
SunnyLeoДата: Воскресенье, 21.06.2015, 22:11 | Сообщение # 1
SunnyLeo
Группа: Администраторы


Сообщений: 459
Статус: Offline
Салат "Квасоля з баклажанами"
Для салату необхідно взяти:
1 кг квасолі( необхідно попередньо її зварити до готовності,але,щоб не
розварилася);
2кг баклажан(порізати кубиками)
0,5 кг перцю болгарського(порізати кубиками)
0,5кг моркви( на мілку тертку)
0,5кг цибулі( нарізати кубиками)
2,5кг помідор( через мясорубку)
Беремо велику кастрюлю на газ і тушимо всю цю масу -поєтапно
лиємо на дно 0,5 л олії, кипить олія кидаємо моркву, потім цибулю,щоб
чуть піджарилася, далі кидаємо баклажани,перець,помідори, в кінці
квасолю.У цю массу кидаємо-100мл оцету, 150 гр цукру, 70 гр солі.
Тушити до готовності.( приблизно тушила 1,5 год)Вихід 11 півлітрових банки. Розкодати гарячим у стерильні банки і закатати.



Письма от Деда Мороза, календари, новогодние этикетки на шампанское
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: