SunnyLeo | Дата: Воскресенье, 21.06.2015, 22:11 | Сообщение # 1 |
SunnyLeo
Группа: Администраторы
Сообщений: 459
Статус: Offline
| Салат "Квасоля з баклажанами" Для салату необхідно взяти: 1 кг квасолі( необхідно попередньо її зварити до готовності,але,щоб не розварилася); 2кг баклажан(порізати кубиками) 0,5 кг перцю болгарського(порізати кубиками) 0,5кг моркви( на мілку тертку) 0,5кг цибулі( нарізати кубиками) 2,5кг помідор( через мясорубку) Беремо велику кастрюлю на газ і тушимо всю цю масу -поєтапно лиємо на дно 0,5 л олії, кипить олія кидаємо моркву, потім цибулю,щоб чуть піджарилася, далі кидаємо баклажани,перець,помідори, в кінці квасолю.У цю массу кидаємо-100мл оцету, 150 гр цукру, 70 гр солі. Тушити до готовності.( приблизно тушила 1,5 год)Вихід 11 півлітрових банки. Розкодати гарячим у стерильні банки і закатати.
Письма от Деда Мороза, календари, новогодние этикетки на шампанское
|
|
| |