SunnyLeo | Дата: Воскресенье, 21.06.2015, 22:06 | Сообщение # 1 |
SunnyLeo
Группа: Администраторы
Сообщений: 459
Статус: Offline
| Розсольник з перловкою
500г перлової крупи – промити в декількох водах, замочити на ніч (або хоча б на декілька годин), знову промити, зварити до напівготовності 3,5 кг огірків – потерти на грубій терці (у мене, як завжди, на оранжевій) 700г цибулі - порізати кубиками 700г моркви – потерти на терці 1,5 – 2 кг помідор – ошпарити, зняти шкірку, подрібнити або збити в блендері (так найшвидше) 1 головка часнику – подрібнити або витиснути через часникодавку 200мл олії 4ст.л. солі 2ст.л. цукру 4ст.л. 9% оцту Перець чорний, духмяний – за смаком.
1. Огірки і помідори скласти в каструлю, поставити на маленький вогонь, помішуючи довести до кипіння. 2. Цибулю і моркву підсмажити на олії. Додати до огірків. 3. Всипати перловку. Додати сіль, цукор, перець (5шт. духмяного і 10 - чорного перцю) 4. Добре вимішати і постійно помішуючи проварити 25-30 хв, потім додати оцет, прокип’ятити ще 10 хвилин, розкласти в стерильні банки, зверху в банку покласти 1ч.л. часнику (розподілити часник на всі банки) і закатати.
Вихід – 6,3 л.
Письма от Деда Мороза, календари, новогодние этикетки на шампанское
|
|
| |