[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS · Регистрация · Вход ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Розсольник з перловкою
SunnyLeoДата: Воскресенье, 21.06.2015, 22:06 | Сообщение # 1
SunnyLeo
Группа: Администраторы


Сообщений: 459
Статус: Offline
Розсольник з перловкою



500г перлової крупи – промити в декількох водах, замочити на ніч (або хоча б
на декілька годин), знову промити, зварити до напівготовності
3,5 кг огірків – потерти на грубій терці (у мене, як завжди, на оранжевій)
700г цибулі - порізати кубиками
700г моркви – потерти на терці
1,5 – 2 кг помідор – ошпарити, зняти шкірку, подрібнити або збити в блендері (так найшвидше)
1 головка часнику – подрібнити або витиснути через часникодавку
200мл олії
4ст.л. солі
2ст.л. цукру
4ст.л. 9% оцту
Перець чорний, духмяний – за смаком.

1. Огірки і помідори скласти в каструлю, поставити на маленький вогонь, помішуючи довести до кипіння.
2. Цибулю і моркву підсмажити на олії. Додати до огірків.
3. Всипати перловку. Додати сіль, цукор, перець (5шт. духмяного і 10 - чорного перцю)
4. Добре вимішати і постійно помішуючи проварити 25-30 хв, потім додати
оцет, прокип’ятити ще 10 хвилин, розкласти в стерильні банки, зверху в
банку покласти 1ч.л. часнику (розподілити часник на всі банки) і
закатати.

Вихід – 6,3 л.


Письма от Деда Мороза, календари, новогодние этикетки на шампанское
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: