SunnyLeo | Дата: Воскресенье, 21.06.2015, 22:04 | Сообщение # 1 |
SunnyLeo
Группа: Администраторы
Сообщений: 459
Статус: Offline
| Рекомендую всім господиням скористатися рецептом виготовлення домашнього томату.Я вже пять років не купую томат в магазині, бо роблю свій домашній натуральний, без добавок і консервантів. На зиму закриваю до 45 півлітрових баночок.Вистачає на 1 рік до нового сезону. Отже необхідно взяти зрілі помідори вимити їх і переробити на кухонному комбайні - я це роблю насадкою тією,що для дерунів. Далі всю перероблену масу зливаю у велику кастрюлю і варю на повільному ( але так щоб кипіло )вогні до 3 год,періодично помішуючи. Додаю сіль,можна чорний молотий перець, інші приправи,це вже до смаку. Закручую у стерильні гарячі банки.Кришки перед закруткою протираю спиртом.Ось і все. Смачного!
Письма от Деда Мороза, календари, новогодние этикетки на шампанское
|
|
| |