[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS · Регистрация · Вход ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Бограч
SunnyLeoДата: Воскресенье, 21.06.2015, 22:49 | Сообщение # 1
SunnyLeo
Группа: Администраторы


Сообщений: 459
Статус: Offline








сало сире - 200 гр
сало копчене - 100 гр
мясо свинне різне ( шия, шинка, ребра....), яке у вас є - 1 кг
мясо куряче різне ( стегна, крила і т. д. ) - 0,5 кг
різні копченості ( ковбаса різних видів, шпондер, мисливські ковбаски...) - 0,5 - 0,7 кг
картопля - 0,5 кг
помідори - 1 кг
перець солодкий червоний - 0,5 кг
перець гіркий гострий 1 шт
цибуля - 2 шт
морква - 1 шт
часник - 1 головка
зелень петрушки і кропу
сіль, перець, приправи ( лавровий лист, духмяний перець, паприка солодка мелена)

В розігрітому казанку топимо порізане сало сире і копчене.



Коли воно добре стопиться + часник цілими зубцями, порізану цибулю



потерту моркву.



Як все втушиться + все мясо, яке потрібно добре протушити і постійно помішувати...



Наступний етап - кидаємо помідори відділені від шкірки і порізані, а також
порізаний соломкою перець. Ця вся суміш мяса, помідорів і перцю має
добре протушитись.



Взагалі-то на сильному вогні це тушиться дуже швидко, приблизно 10 хв. хіба-що ,
якщо ваші хлопці погано працюють і вогонь слабенький, то треба хоча б
20- 30 хв . У нас хлопці молодці, тож бограч ми зварити швиденько)))
Далі даємо порізані різні копченості, тоді кидаємо картоплю і доливаємо
води. Вода має тільки покрити все густе і не більше.



Бограч має бути густий, тому що це ГУЛЯШ!!! Кидаємо гострий перець, сіль і
приправи, нехай все наварюється... Коли картопля звариться - кидаємо
зелень і бограч готовий!!!!


Письма от Деда Мороза, календари, новогодние этикетки на шампанское
 
SunnyLeoДата: Воскресенье, 21.06.2015, 22:54 | Сообщение # 2
SunnyLeo
Группа: Администраторы


Сообщений: 459
Статус: Offline
Так же по желанию в бограч добавляют немного больше воды и в него тогда кладут еще кльоцки з 300г муки, 2 яєць, та солі .


Письма от Деда Мороза, календари, новогодние этикетки на шампанское
 
Sunny_LДата: Пятница, 30.04.2021, 22:25 | Сообщение # 3
Рядовой
Группа: Пользователи


Сообщений: 1
Статус: Offline
Очень вкусно!
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: