SunnyLeo | Дата: Воскресенье, 21.06.2015, 22:49 | Сообщение # 1 |
SunnyLeo
Группа: Администраторы
Сообщений: 459
Статус: Offline
|
сало сире - 200 гр сало копчене - 100 гр мясо свинне різне ( шия, шинка, ребра....), яке у вас є - 1 кг мясо куряче різне ( стегна, крила і т. д. ) - 0,5 кг різні копченості ( ковбаса різних видів, шпондер, мисливські ковбаски...) - 0,5 - 0,7 кг картопля - 0,5 кг помідори - 1 кг перець солодкий червоний - 0,5 кг перець гіркий гострий 1 шт цибуля - 2 шт морква - 1 шт часник - 1 головка зелень петрушки і кропу сіль, перець, приправи ( лавровий лист, духмяний перець, паприка солодка мелена)
В розігрітому казанку топимо порізане сало сире і копчене.
Коли воно добре стопиться + часник цілими зубцями, порізану цибулю
потерту моркву.
Як все втушиться + все мясо, яке потрібно добре протушити і постійно помішувати...
Наступний етап - кидаємо помідори відділені від шкірки і порізані, а також порізаний соломкою перець. Ця вся суміш мяса, помідорів і перцю має добре протушитись.
Взагалі-то на сильному вогні це тушиться дуже швидко, приблизно 10 хв. хіба-що , якщо ваші хлопці погано працюють і вогонь слабенький, то треба хоча б 20- 30 хв . У нас хлопці молодці, тож бограч ми зварити швиденько))) Далі даємо порізані різні копченості, тоді кидаємо картоплю і доливаємо води. Вода має тільки покрити все густе і не більше.
Бограч має бути густий, тому що це ГУЛЯШ!!! Кидаємо гострий перець, сіль і приправи, нехай все наварюється... Коли картопля звариться - кидаємо зелень і бограч готовий!!!!
Письма от Деда Мороза, календари, новогодние этикетки на шампанское
|
|
| |
SunnyLeo | Дата: Воскресенье, 21.06.2015, 22:54 | Сообщение # 2 |
SunnyLeo
Группа: Администраторы
Сообщений: 459
Статус: Offline
| Так же по желанию в бограч добавляют немного больше воды и в него тогда кладут еще кльоцки з 300г муки, 2 яєць, та солі .
Письма от Деда Мороза, календари, новогодние этикетки на шампанское
|
|
| |
Sunny_L | Дата: Пятница, 30.04.2021, 22:25 | Сообщение # 3 |
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Статус: Offline
| Очень вкусно!
|
|
| |